Forska!Sverige

Administratör med ekonomiansvar

Publicerad: 2015-09-25

Har du erfarenhet av att jobba med ekonomi och administration och vill vara spindeln i nätet i en spännande organisation med stort kontaktnät? Då vill vi att du ska bli en del av vårt team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, serviceinriktad, pro-aktiv och noggrann. Vi värdesätter att du har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och att du har lätt för att samarbeta.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om tjänsten

I rollen som administratör kommer du att ingå i ett team om fyra personer och stötta generalsekreteraren och projektledare. I rollen ingår bland annat:

  • löpande administration och bokföring inklusive lönehantering
  • planering och genomförande av event och möten
  • support till generalsekreterare och projektledare
  • enklare uppdateringar av webbsidan

I arbetsuppgifterna kan även extern kommunikation och textproduktion ingå.

Vi söker dig som

  • har ekonomiutbildning, minst gymnasienivå
  • har erfarenhet av att arbeta med bokföring och lönehantering
  • har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med Officepaketet
  • kan uttrycka dig väl i skrift på svenska och engelska
  • har god samarbetsförmåga

Erfarenhet av att arbeta med SpeedLedger eller liknande e-bokföringsprogram, Adobes program InDesign och Premiere Pro samt WordPress är meriterande.

Om Forska!Sverige

Forska!Sverige är en oberoende stiftelse med uppdrag att informera om och väcka uppmärksamhet kring betydelsen av medicinsk forskning för hälsa och välstånd. Vi gör detta genom att förse centrala beslutsfattare med faktaunderlag och skapa ett konstruktivt diskussionsklimat för förändringar.

Vår vision är att medicinsk forskning och företag ska utvecklas i eller flytta till Sverige och att medicinska framsteg snabbt ska komma befolkningen till godo.

Stiftelsen grundades av personer från olika delar av samhället, bland andra f.d. statsminister, nobelpristagare, ledande företagspersonligheter. Forska!Sverige är en non-profitorganisation. Läs mer om oss, vårt arbete och våra grundare.

Övrigt

KONTAKT: Har du frågor om tjänsten, mejla jobb@forskasverige.se, eller kontakta Helena Wållberg 076-8208699

START: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

OMFATTNING: Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid) efter 6 månaders provanställning

ORT: Centrala Stockholm

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 16 november. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan till jobb@forskasverige.se

Dela gärna den här sidan: